VOLG ONS

Bel ons

+32 13 32 22 88

DI-VR: 09:30  – 18:00  ZA: 13:00 – 17:00

Title Image

Wonen

Het is heerlijk om thuis te zijn

Wij maken uw
woondromen
realiteit

Onze passie voor interieur is oneindig. Daarom zijn we ons in de loop der jaren blijven verdiepen in wooninrichting op diverse niveaus. Meer dan in keukens en badkamers zijn wij bij Freja Home Styling ook gespecialiseerd in (stalen) binnendeuren, bureau inrichting, trappen. Kwaliteit en persoonlijke service blijven de rode draad doorheen ons aanbod. Wij luisteren graag naar uw wensen en stemmen de invulling van uw interieur hier graag op af. Tot in de details, zoals u het graag ziet.

BINNENDEUREN

Strak of landelijk

Rustieke charme of strak in staal? Bij Freja Home Styling hebben we de binnendeuren die bij uw binnenhuisinrichting passen. Onze massieve houten deuren sluiten perfect aan bij wie houdt van het landelijke. De stalen en smeedijzeren frames drukken dan weer hun elegante industriële stempel op uw interieur.

De smalle smeedijzeren frames worden met de hand bewerkt voor een authentieke look. Staal en grote of kleine glaspartijen passen perfect bij een modern én landelijk interieur. Een symbiose tussen minimalistisch en gezellig, waardoor een strak landelijk interieur gekenmerkt wordt.

KANTOORINRICHTING

De perfecte bureauruimte die bij uw inrichtingsconcept past

Design, trends en ergonomie voegen we bij Freja Home Styling samen tot een kantoor dat volledig voldoet aan uw noden.

Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat kleuren, verlichting en meubilair op elkaar afgestemd zijn en uw bureau inrichting opgaat in het geheel.

TRAPPEN

Een trapje hoger

Bij Freja Home Styling maken we van uw trap een echte blikvanger. Meer en meer krijgen trappen een centrale rol in de woning. Ze zijn naast functioneel dus ook esthetisch een meerwaarde voor uw interieur.

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste trapleuning en treden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een smeedijzeren trapleuning? Met de hand bewerkt voor een ambachtelijke uitstraling. Massief houten treden geven dan weer een warme uitstraling aan uw binnenhuisinrichting. Klassiek of modern, onze trappen worden steeds gekenmerkt door puur vakmanschap.