m

Freja

Bel ons

+32 13 32 22 88

DI-VR: 09:30  – 18:00  ZA: 13:00 – 17:00

VOLG ONS

Title Image

Wat zijn de interieurtrends voor 2019?

Wat zijn de interieurtrends voor 2019?

Pure structuren en authenticiteit

Op social media zie je tegenwoordig heel vaak het perfect plaatje,  in 2019 maken we graag van jou interieur het perfect plaatje.  we gaan voor echtheid, puurheid en natuurlijke elementen. We spreken dan vooral over designs met grove structuren, natuurlijke patronen en materialen zoals  hout, natuursteen en marmer. Wij zijn vooral bekend voor onze landelijke strakke stijl in interieurs, natuurlijke materialen hebben in onze interieurs altijd een groot aandeel. Maar ook in onze moderne inrichtingen werken we altijd af met warme elementen. Voor ons moet een interieur eenheid, rust en gezelligheid uitstralen, van klassiek tot erg strak en modern, we trekken deze lijn door in elk project.

Ook in decoraties kan je alles combineren: wafelstructuren, honingraatpatronen en gebakken materialen gaan perfect samen met de basiskleuren zwart, wit en bruin én met warme tinten als okergeel, honing en terracotta. Een strakke gietvloer in een neutrale kleur werkt het plaatje af. Ga je toch liever voor een parket of tegelvloer? Geen probleem, wij kunnen u adviseren met het kiezen van de mooiste tegels of parketvloeren. Eveneens geven wij een kwalitatief verlichtingsadvies.

Terug naar de natuur

Wil je rust creëren, zorg dan voor een verbinding met de natuur. De trend van botanisch en groen wonen blijft ook in 2019. Denk aan warme elementen, natuurlijke materialen als wol, linnen, katoen,massieve eik en aan een overvloed aan planten. De basiskleur is een warm wit, met nieuwe aardetinten , in combinatie met poedertinten als zachtroze., combineer het met de tijdloze collectie van Scapa Home die je terug kan vinden in onze showroom. Gebruik groene planten als accessoire, met de tijdloze design stukken van When object Work of Gardeco haal je luxe binnen in je interieur.

Contrasten trekken elkaar aan

Het werk, sociaal leven, sport en vrije tijd … we multitasken op elk vlak en dit leidt vaak tot tegenpolen. Ook in ons interieur komt een mix van contrasten voor. Denk aan rond en vierkant, koele en warme tinten, mat en glanzend, zacht en ruw. Een mooi vloerkleed en een rechthoekige tafel, linnen en hout.  .

Onze interieurarchitecten bij Freja helpen je graag verder met het kiezen van de juiste meubelstukken, en decoratieve elementen. Wij komen aan huis om u te adviseren in verlichting, kleur en meubilair. wij kleden u woning aan met decoratie, zodat u met eigen ogen kan waarnemen, hoe perfect jou interieur kan zijn.