Title Image

Freja experience

Tot het totaalplaatje klopt

Kom binnen in een wereld van schoonheid. Van keukens en interieur. Waar gezelligheid troef is en kwaliteit de standaard. Anders dan anders, bijzonder hartelijk. Voel je al het warme hart van ons familiebedrijf? Mooi zo, en die warmte willen we ook binnenbrengen bij jou thuis.

Onze ervaring met totaalinrichting voel je als je onze showroom in Bekkevoort binnenwandelt. De Freja experience, zeg maar. Ons aanbod is uniek. Pure esthetiek met een vleugje comfort. Onze interieurdesigners slagen er met glans in om concepten tot leven te brengen.

De Freja flow

Alles begint met een inspirerend gesprek in onze belevingsshowroom. Of bij je thuis, want we komen graag naar je toe voor stylingadvies op maat. Voelt dat goed? Dan dompelen we je onder in een unieke Freja Experience. We stellen samen een moodboard op, zo doen we je interieur blenden met je leven en stijl.

We kunnen nog uren vertellen over de warme Freja aanpak, de creatieve skills van onze interieurarchitecten en het vakmanschap van onze plaatsers… maar liever maken we het meteen persoonlijk. Afspreken?

Zo werken wij

Eerste contact

We vertellen je graag wie we zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

Starten

Starten doen we vanuit de keuken – het hart van de woning is een meerwaarde en mooie basis voor een uniek totaalconcept.

Ontvangst en kennismaking

Ontvangst en kennismaking in onze showroom tijdens een 1/1 gesprek – we nemen uitgebreid de tijd. Wensen, verwachtingen en budget worden afgetoetst.

Stijlbepaling

We vertrekken steeds vanuit dezelfde basis – bij nieuwbouw zijn dat de definitieve bouwplannen. Bij renovatie zijn dat eveneens beschikbare plannen en de maatvoering. En verder sfeerbeelden, Pinterestbeelden of moodboards om de gewenste stijl aan te geven.

Huisbezoek

Bij renovatie bieden we extra meerwaarde – een 1ste huisbezoek om je woning goed aan te voelen en ons optimaal in de sfeer te kunnen inleven

Offertes

We verzamelen offertes van onderaannemers en bundelen de info in onze software – voelt dat goed? Dan komen we tot een akkoord via het contract van de onderaannemer en rollen we de desbetreffende partners uit.

Ontwerp

We starten de ontwerpen op – dat zijn vrijblijvend 2 designs met bijsturing voor al onze pakketten:

  • Je wenst (advies voor) 1 ruimte – ontwerp & offerte worden uitgewerkt zonder kost, plannen blijven bij Freja, max. 2x bijsturing mogelijk in de ontwerpfase.
  • Je wil graag een full Freja experience – een totaalontwerp voor meerdere ruimtes met alles erop en eraan, volledige ontzorging.
Productie & uitvoering

We starten de productie & uitvoering.

Onze huisstylist komt langs

Bij een full Freja experience komt onze huisstylist graag aan huis voor de finishing touch.

En nu genieten

Einde van de Freja interieurbeleving – tijd om ervan te genieten!

Karoline Beuls

Hier wordt geleefd

Onze woning is nu gezellig en warm, zonder te veel tierlantijntjes. Precies hoe we het wilden.

Karoline Beuls – Meuwissen