Title Image

Homestyling

Subliem interieurdesign

Een WAUW interieur. Eentje dat helemaal bij jou en je gezin past. Klassevol, exclusief en uiterst comfortabel. Een woning waarin alle ruimtes perfect met elkaar blenden. Van keuken tot woonkamer en bureau, van slaapkamer tot badkamer. Verfijnde decoratie, meubels en verlichting als ultieme finishing touch. Onze interieurarchitecten voelen het.

Homestyling is hier synoniem voor een harmonische totaalinrichting bij nieuwbouw of renovatie. Inclusief ontzorging. De werken vloeien naadloos in elkaar over. Want we begrijpen dat je geen zin hebt in de praktische organisatie en opvolging bij een totaalverbouwing. En geef toe: bij een subliem interieur op maat hoort een sublieme service – de finesse, typisch Freja

Maatwerk keukens & interieur

Starten doen we vanuit de keuken, het kloppend hart van de woning en een mooie basis voor een uniek totaalconcept. Met +30 jaar ervaring in stijlvol maatwerk voelen we perfect aan wat van een huis een thuis maakt. Een subliem interieur waar jij gelukkig van wordt, dat is onze missie.

Styling aan huis

Als kers op de taart komt onze huisstylist graag aan huis voor de finishing touch. Meubelstukken, kunstwerken, tapijten, decoratie en verlichting komen nu beter tot hun recht als ze op de juiste plaats staan, hangen of stralen. Johan ademt interieur en creëert sfeer en beleving puur.

voor & na

Benieuwd hoe jouw project van A tot Z tot leven komt?

Mooi. Praktisch. Smaakvol

Kwaliteitsvol maatwerk
Strak en landelijk
100% Belgisch

Freja private label

Ons private label. De Freja touch, klasse en kwaliteit vervat in een eigen reeks meubelstukken. Ontdek ze in onze showroom!

Haarden

Gezellig bij het haardvuur. Liefst onder een plaid. Zalig. Welke haard past het beste bij je totaalinrichting? Wij tonen graag hoe we je interieur met bijpassende haard naar een hoger niveau tillen.

Verlichting

Sfeer creëren, dat doe je met de juiste verlichting. Maar licht moet ook functioneel zijn. En in een weergaloos interieur zijn die twee perfect in balans. Advies? Count us in!

Kunst en decoratie

Het neusje van de zalm! Mooie, Belgische designobjecten die hun waarde behouden. Snuister rond in onze showroom of laat je leiden door onze experts.

Al een afgelijnd idee voor je nieuwe keuken?
Of geef je ons team liever carte blanche?