VOLG ONS

BEL ONS +32 13 32 22 88

Title Image

koken

Beleef uw keuken

Een keuken die 100% aansluit bij uw leven en smaak.

Onze Home Experience Designers luisteren graag naar hoe uw ideale keuken er moet uitzien. Want niet alleen smaken verschillen, ook levensstijlen zijn anders. Een keuken is tegenwoordig het hart van het huis, een plek om samen te komen en te genieten. Bij Freja Home Styling hebben we alles in huis om iedereen van de perfecte keuken te voorzien. Een kookeiland waaraan de kinderen ontbijten terwijl papa de boterhammen smeert? Of de meest recente hogedruk steamer voor de single die graag gezond eet? Vertel ons wat u wenst en wij doen de rest.

Strakke keukens

Altijd even smaakvol

Een tijdloos, strak design in combinatie met hoogwaardige materialen maken van uw keuken en interieuritem dat de tand des tijds doorstaat. Zowel op esthetisch als functioneel vlak zijn onze minimalistische keukens een meerwaarde op lange termijn.

Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat uw keuken tot in de details is afgewerkt. Van toestellen die bij uw levensstijl passen tot een keuken en leefruimte die naadloos in elkaar overvloeien.

Strak landelijke keukens

Charme en strak vakmanschap

Eenvoud en strakke lijnen gaan hand in hand met warme materialen en landelijke charme. Natuurlijke materialen zoals eik of marmer voegen een gezellige toets toe aan het geheel, terwijl veel licht en ruimte voor een hedendaagse invulling zorgen.

Een symbiose tussen twee eigenzinnige stijlen die helemaal van nu is. Verder dan naar uw keuken alleen kunnen onze interieurarchitecten kijken naar de ruimte er rond. Zo is de combinatie tussen een landelijke keuken en stalen binnendeuren een streling voor het oog.

Landelijke keukens

Gezelligheid waar u het warm van krijgt

Gezellig, warm, sfeervol… Het zijn maar enkele woorden waarmee je de look & feel van een landelijke keuken kan vatten. Bij Freja Home Styling hebben we een ruim assortiment aan landelijke keukens vervaardigd in kwaliteitsvolle, duurzame materialen.

Een keuken om in te koken en om in te leven, volledig op maat van u en uw gezin. Integreer hypermoderne keukentoestellen in uw cottage-style keuken of blijf helemaal in de sfeer en opteer voor een traditioneel gasfornuis met bijhorende oven.