m

Freja

Bel ons

+32 13 32 22 88

DI-VR: 09:30  – 18:00  ZA: 13:00 – 17:00

VOLG ONS

Title Image

Weber Grill Academy 22Juni

Weber Grill Academy 22Juni

Ben jij de hobbykok die graag kokkerelt in je mooie Freja-keuken? Dan is deze BBQ-workshop iets voor jou. In samenwerking met Weber, de wereldleider op gebied van barbecues en bijbehorende accessoires, organiseert Freja Home Styling een Weber grill Academy.

Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?  Dan is deze barbecuesworkshop een uitstekende ervaring!

Tijdens de 4-uur-durende BBQ workshop leren de gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!

Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.

Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.

Wij voorzien bij dit drie gangen menu ook frisdranken en aangapaste wijnen van ons huismerk Licata vino te Diepenbeek.

Datum workshop: zaterdag 22 juni 2019, wij starten om 13uur en eindigt om 17uur.

Prijs: 99.99euro/per persoon

Meer info: Rob@frejahomestyling.be

Plaats: zomerterras showroom Freja Home styling te Bekkevoort

Inschrijven kan via Rob@frejahomestyling.be