m

Freja

Bel ons

+32 13 32 22 88

DI-VR: 09:30  – 18:00  ZA: 13:00 – 17:00

VOLG ONS

Title Image

Lang leve de zomer met de Weber Grill Academy.

Lang leve de zomer met de Weber Grill Academy.

Ben jij de hobbykok die graag kokkerelt in je mooie Freja-keuken? Dan is deze BBQ-workshop iets voor jou. In samenwerking met Weber, de wereldleider op gebied van barbecues en bijbehorende accessoires, organiseert Freja Home Styling een Weber Grill Academy.

Worsten of satés op de barbecue zijn altijd lekker, maar bereid je liever eens iets originelers? Of haal je jouw vlees vaak al zwartgeblakerd van de barbecue? Zou je graag de verschillende grillmethoden kennen of heb je de kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wil je wel eens iets nieuws leren? Deze barbecuesworkshop is er voor iedereen!

Tijdens de 4-uur durende BBQ-workshop leren de gecertificeerde Weber Grill Masters je alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Ben je ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen wat je bereidt op de verschillende types van barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag je raden welk stukje vlees van welke barbecue komt!

Tevens gaan we je tijdens de BBQ-workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecue accessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en het onderhoud van de barbecues.

Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat je alle mogelijkheden leert.

Wij voorzien bij dit driegangenmenu ook aangepaste wijnen van onze huisleverancier Licata Vino te Diepenbeek.

Datum workshop: zaterdag 22 juni 2019, wij starten om 13uur en eindigt om 17uur.

Prijs: 99.99euro/per persoon

Meer info: Rob@frejahomestyling.be

Plaats: zomerterras showroom Freja Home styling te Bekkevoort

Inschrijven kan via Rob@frejahomestyling.be