Title Image

Ons verhaal

Over Freja Home Styling

Homestyling en totaalinrichting krijgen hier een extra dimensie. Wij zijn Freja Home Styling, een klassezaak met gedreven interieurarchitecten. Bovenal een warme familiezaak, waar de koffie (of dat glas bubbels) altijd voor je klaar staat.

Met hart en ziel. Zo bouwden we Freja op. En zo werken we elke dag stralende interieurs uit. Met Belgische producten. Want als familiebedrijf vinden we het belangrijk om met lokale partners samen te werken.

Van keukens naar totaalinrichting

Freja Home Styling werd meer dan 25 jaar geleden opgericht door Romain Frederickx. Enkele jaren geleden gaf hij de fakkel door aan zijn dochter. Een nieuwe wind, een verschuiving van keukens naar totaalinrichting. Sofie creΓ«ert samen met de interieurarchitecten piekfijne ontwerpen. Terwijl echtgenoot Mark samen met de ervaren monteurs over de perfecte plaatsing waakt.

Het resultaat: klassevolle en tot in de puntjes afgewerkte interieurs met een tijdloze uitstraling. Totaalconcepten die dankzij het maatwerk en de kwaliteitsmaterialen voor een unieke woonbeleving zorgen. De persoonlijke service en warme touch van ons Freja team is de kers op de interieurtaart.