VOLG ONS

Bel ons

+32 13 32 22 88

DI-VR: 09:30  – 18:00  ZA: 13:00 – 17:00

Title Image

Over ons

Beleef Freja
Frejalicious Freja
Frejalicious

“Zinnenprikkelend en verrassend.” Zo ervaren onze gasten het nieuwe belevingsconcept Frejalicious. We nodigen foodies, hobbykoks en designliefhebbers uit in een wereld waar gastronomie en interieur elkaar ontmoeten. Voor elke editie worden zowel gasten als partners geselecteerd die elkaar kunnen inspireren. Tijdens een Frejalicious-avond ontmoet u gelijkgestemden met wie u in een sfeervolle setting een aangenaam gesprek kan voeren terwijl u geniet van het diner.

Met Immo Freja wordt de lijn van kwaliteit en service in interieur doorgetrokken naar nieuwbouwprojecten. Onze jarenlange ervaring in afwerking, kwaliteit en duurzaamheid heeft ons aangezet om mooie en waardevolle woningen te bouwen.

Een familiezaak met jarenlange ervaring.

 

Strak landelijke klasse met een tijdloze uitstraling gaan bij Freja Home Styling hand in hand met kwaliteitsmaterialen en -merken en persoonlijke service.

Het jonge team van ervaren interieurarchitecten staat onder leiding van zaakvoerster Sofie Frederickx en kan bovendien rekenen op de inbreng van oprichter en vader Romain Frederickx.

De monteurs werken dan weer onder het toeziend oog van Sofie’s echtgenoot Mark Weckx. Freja Home Styling is een familiebedrijf waarin elke dag met hart en ziel gewerkt wordt.

Kom gerust eens langs en ervaar zelf deze unieke sfeer die onze zaak typeert. U zal zich direct thuisvoelen

Ons Team

Onze Home Styling Experts laten uw stijl en comfortwensen samensmelten tot een interieur waarin u zich thuis voelt.

Sofie Frederickx

Experience Designer - Freja Home Styling Head

Tim
Tim Roman

Interiordesigner - Freja Home Styling Expert

Niels Martens

Freja Home Styling Expert

Larissa Morren

Freja Home Styling Expert - Sales Assistant

Onze vakmensen

Projectmanager Mark Weckx