m

Freja

Bel ons

+32 13 32 22 88

DI-VR: 09:30  – 18:00  ZA: 13:00 – 17:00

VOLG ONS

Title Image

Over ons

Beleef Freja
Villa Freja

Weldra opent ons belevingshuis Villa Freja. Laat je onderdompelen in de typische Frejasfeer. Onze Villa is de ultieme plek voor onder andere seminaries, culinaire tastings, productlanceringen, persconferenties en meetings.

Eventielle

Eventielle is het exclusief, fel gesmaakt lifestyleweekend van Freja Home Styling. Maak kennis met de allerlaatste trends op vlak van interieur, lifestyle en culinaire hoogstandjes. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer info!

Met Immo Freja wordt de lijn van kwaliteit en service in interieur doorgetrokken naar nieuwbouwprojecten. Onze jarenlange ervaring in afwerking, kwaliteit en duurzaamheid heeft ons aangezet om mooie en waardevolle woningen te bouwen.

Een familiezaak met jarenlange ervaring.

 

Strak landelijke klasse met een tijdloze uitstraling gaan bij Freja Home Styling hand in hand met kwaliteitsmaterialen en -merken en persoonlijke service.

Het jonge team van ervaren interieurarchitecten staat onder leiding van zaakvoerster Sofie Frederickx en kan bovendien rekenen op de inbreng van oprichter en vader Romain Frederickx.

De monteurs werken dan weer onder het toeziend oog van Sofie’s echtgenoot Mark Weckx. Freja Home Styling is een familiebedrijf waarin elke dag met hart en ziel gewerkt wordt.

Kom gerust eens langs en ervaar zelf deze unieke sfeer die onze zaak typeert. U zal zich direct thuisvoelen

Ons Team

Onze Home Styling Experts laten uw stijl en comfortwensen samensmelten tot een interieur waarin u zich thuis voelt.

Sofie Frederickx

Experience Designer - Freja Home Styling Head

Sandra Morren

Interiordesigner - Freja Home Styling Expert

Marleen Van Oosterwyck

Office & Operations Coördinator

Dorien Laenen

Sales & Order Coördinator - Support

Tahnee Turelinckx

Interiordesigner - Freja Home Styling Expert

Stijn Peeters

Operations & Strategic Manager