VOLG ONS

Bel ons

+32 13 32 22 88

DI-VR: 09:30  – 18:00  ZA: 13:00 – 17:00

Title Image

Totaalinrichting

TOTAALINRICHTING

Renoveren zonder één enkele bekommernis

The sky is the limit voor Freja Home Styling. Wij kunnen u helpen wanneer u uw badkamer of keuken wilt renoveren, maar evenzeer wanneer u uw complete woning wilt laten transformeren. Van slaapkamer tot bureau, van badkamer tot trappenhal.

Onze ervaren interieurvormgevers zorgen ervoor dat u van een binnenhuisinrichting geniet die perfect bij uw noden en stijl aansluit, onze interior stylist garandeert u dat ook de details kloppen. De juiste decoratie items, verlichting, raamdecoratie… Het (totaal)plaatje zal kloppen! Maar wij denken evenzeer aan alle werkzaamheden die bij het renovatieproces komen kijken.

Zo plannen onze medewerkers op elk moment de geschikte vakman in. Een betrouwbare loodgieter, elektricien of aannemer zoeken? Dat hoeft u niet meer te doen. En zo verlopen de verbouwingen ineens een stuk vlotter.

KUNST EN DECORATIE

Het zit ‘em in de details
Wij hebben diverse decoratiemerken in huis voor de finishing touch aan uw interieur. In onze showroom kan u zelf een blik werpen op al dit moois en uitkiezen wat bij uw inrichting past. Onze freelance Experience Stylist heeft bovendien een professioneel oog voor de details die van uw huis een thuis maken. Met de juiste decoratie items geven we zo samen ziel aan uw woning. Decoratieve objecten, tafeldecoratie, verlichting, kleinmeubelen…

VERLICHTING

De juiste verlichting schept de passende sfeer
Verlichting zorgt voor een bepaalde sfeer in een kamer. Om de totaalbeleving compleet te maken helpen wij bij Freja Home Styling met het uitkiezen van de passende verlichting.

BADEN

Een droom van een badkamer
Of u nu kiest voor een badkamer die opgaat in het landelijke geheel van uw woning of een die vormgegeven wordt door strakkere lijnen en elementen, kwaliteit en duurzaamheid zijn ook hier de kernwoorden. En esthetiek natuurlijk. Want onze badkamers zijn stijlvol tot in het kleinste detail. Hier baadt u in pure luxe met de degelijkste badkamermeubels en sanitair van toonaangevende merken.

Pieter Stockmans

Strooppot

Vincent Sheppard

Aya loungechair

Scapa Home

Bedcovers

Wild Spirit

Play Stoel

BEELDSCHOON EN PRAKTISCH.

Rust, ruimte, raffinement

Eenheid troef

Zwart, wit, hout

Smaakvol simplisme

Kwaliteitsvol comfort

Huiselijke harmonie

Doordacht maatwerk

Hebt u al een afgelijnd idee van hoe uw nieuwe keuken er moet uitzien? Of geeft u ons team carte blanche? Samen met u denken we graag na over de vormgeving van uw interieur.