VOLG ONS

Bel ons

+32 13 32 22 88

DI-VR: 09:30  – 18:00  ZA: 13:00 – 17:00

3 niet te missen trends in strak landelijk wonen voor 2019.

1. Pure structuren en authenticiteit

Op social media zie je tegenwoordig heel vaak het perfect plaatje. Bij Freja Home Styling maken we graag van jouw interieur het perfect plaatje! We gaan voor echtheid, puurheid en natuurlijke elementen. We spreken dan vooral over designs met grove structuren, natuurlijke patronen en materialen zoals  hout, natuursteen en marmer.

Wij zijn vooral bekend voor onze landelijke strakke stijl in interieurs. Natuurlijke materialen hebben in onze interieurs altijd een groot aandeel. Maar ook wat onze hedendaagse projecten betreft werken we altijd met warme elementen. Voor ons moet een interieur eenheid, rust en gezelligheid uitstralen, van klassiek tot erg strak en modern: we trekken deze lijn door in elk project.

hedendaags met een warme toets

Deze strakke, hedendaagse keuken wordt meteen warmer dankzij de houten elementen.

Ook op vlak van decoratie kan je alles combineren: wafelstructuren, honingraatpatronen en gebakken materialen gaan perfect samen met de basiskleuren zwart, wit en bruin én met warme tinten als okergeel, honing en terracotta. Een strakke gietvloer in een neutrale kleur maakt het plaatje volledig. Ga je toch liever voor een parket of tegelvloer? Geen probleem. Wij kunnen je advies verlenen tijdens het kiezen van de mooiste tegels of parketvloeren. Eveneens geven wij professioneel verlichtingsadvies.

2. Terug naar de natuur

Wil je rust creëren, zorg dan voor een verbinding met de natuur. De trend van botanisch en groen wonen blijft ook in 2019. Denk aan warme elementen, natuurlijke materialen als wol, linnen, katoen,massieve eik en aan een overvloed aan planten. Hiervoor kijken we onder meer naar Vincent Sheppard. De basiskleur is een warm wit, gecombineerd met nieuwe aardetinten en poedertinten als zachtroze. Combineer het met de tijdloze collectie van Scapa Home die je kan terugvinden in onze showroom. Gebruik groene planten als accessoire en met de tijdloze designstukken van When object Work of Gardeco haal je luxe binnen in je interieur.

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard: groen, wit en rotan. Een gouden combinatie.

3. Contrasten trekken elkaar aan

Het werk, sociaal leven, sport en vrije tijd … we multitasken op elk vlak en dit brengt ons vaak tot uitersten. Ook in ons interieur komt een mix van contrasten voor. Denk aan rond en vierkant, koele en warme tinten, mat en glanzend, zacht en ruw. Een mooi vloerkleed en een rechthoekige tafel, linnen en hout.  .

Onze interieurarchitecten helpen je graag verder met het kiezen van de juiste meubelstukken, en decoratieve elementen. Wij komen aan huis om je te adviseren op vlak van verlichting, kleur en meubilair. Wij kleden je woning aan met decoratie, zodat je met eigen ogen kan waarnemen hoe perfect jouw interieur kan zijn.